Πώληση

7765/2010 ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

7765/2010

ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πώληση. Αποδεικτικά μέσα. Ανεπίτρεπτο αποδεικτικό μέσο. Άνευ ημερομηνίας υπεύθυνη δήλωση σε έντυπο του ν.1599/1986. Αποτελεί ανεπίτρεπτο αποδεικτικό μέσο, διότι από το περιεχόμενο αυτής προκύπτει ότι δόθηκε για τις ανάγκες της παρούσας δίκης, χωρίς να τηρηθούν οι διατυπώσεις του νόμου, για την εξέταση των μαρτύρων στο ακροατήριο ή εκτός αυτού.

 

5160/2008 ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

5160/2008

ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συμβάσεις αγοραπωλησίας. Παράδοση εμπορευμάτων στο εργοτάξιο της εναγομένης και παραλαβή από τον υπεργολάβο της για λογαριασμό της.Ο ισχυρισμός της εναγομένης ότι ο υπεργολάβος δεν τοποθετούσε όλα τα υλικά στο δικό της έργο, αλλά τα παρακρατούσε για λογαριασμό του, και αληθής υποτιθέμενος, ουδεμία έννομη επιρροή ασκεί εν προκειμένω, καθόσον αφορά αποκλειστικά στη μεταξύ του υπεργολάβου και της εναγομένης σύμβαση υπεργολαβίας, τη δυσμενή εξέλιξη της οποίας δε γνώριζε, αλλά ούτε και όφειλε να γνωρίζει η πωλήτρια ενάγουσα.

 

TOP

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο dikigoros.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Μάθετε περισσότερα