Βουλεύματα

396/2012 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

396/2012

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Απάτη κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω των 73.000 ευρώ. Στοιχεία αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης. Παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών προκειμένου η κατηγορουμένη να αποσπάσει από τους εγκαλούντες χρηματικά ποσά για επένδυση στο Χρηματιστήριο. Η κατηγορουμένη δεν προέβη στις επικαλούμενες από τους εγκαλούντες παραστάσεις ψευδών γεγονότων ως αληθινών. Αποφαίνεται να μη γίνει κατηγορία.

978/2013 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

978/2013

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Υπεξαίρεση από εντολοδόχο αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση. Ενσωμάτωση στην ατομική περιουσία της εντολοδόχου χρηματικών ποσών που της είχε εμπιστευθεί η εγκαλούσα, προκειμένου να τα επενδύσει στο Χρηματιστήριο για λογαριασμό της (της εγκαλούσας). Η κατηγορουμένη ουδέποτε υπήρξε εντολοδόχος της εγκαλούσας. Αποφαίνεται να μη γίνει κατηγορία.

TOP

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο dikigoros.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Μάθετε περισσότερα